Skip to content
Lone Hertz, skuespiller og instruktør.

Frk. Nitouche

Frk. Nitouche

I dette underholdende foredrag giver Lone Hertz tilhørerne alle højdepunkterne fra sin spændende skuespillerkarriere og livet bag lærredet.

Lone Hertz er ofte blevet opfordret til at fortælle om sit liv. Nu er hun blevet så voksen, at der måske er lidt at fortælle. Hun har været ved teatret som skuespiller fra hun var otte, hun har været teaterleder, sceneinstruktør, teaterskolerektor – også har hun rejst i den tredje verden for nødorganisationer, og er dybt involveret i handicapverden, som ligger hendes hjerte nært. Lone Hertz er forfatter til bogen Sisyfosbreve, som er en barsk og usentimental skriftlig dialog med hendes verbal sprogløse søn Tomas.

Vi kender alle den folkekære skuespiller Lone Hertz fra utallige danske filmskatter, og denne aften giver Lone Hertz publikum et unikt indblik i hendes liv og karriere. Et indblik i den spændende rejse igennem mange klassiske danske film og personligheder, som Lone Hertz har mødt på sin vej gennem livet. Du får mulighed for at stille en masse spørgsmål i bedste giro 413-stil.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.