Skip to content

Vi åbner for tilmelding til alle efterårets hold d. 9. juni - men vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, så hold øje når der kommer nyt!

Skuespiller Susse Wold. Foto: Elina Sjøgreen.

Bevægelse

Bevægelse

Gå ikke glip af en aften med en af vores mest kendte og elskerede skuespillere.

Foredraget tager udgangspunkt i Susse Wolds seneste bog Bevægelse

Susse Wold lægger med sine egne ord op til aftenen sådan: “Da jeg skrev Fremkaldt for 10 år siden havde jeg stor fornøjelse af at komme rundt i landet og fortælle om min bog. Det har været godt at blive fremkaldt, men et fast billede er ikke levende. I et univers, som hele tiden bevæger sig, er der ikke noget, som er statisk. Derfor er bevægelse og forandring så vigtig, for man bliver altid belønnet med ny viden og udvikling.”

I titlen ligger både den indre mening af ordet, hvor vi bliver følelsesmæssigt berørt af de ting vi møder, og den fysiske mening hvor vi bevæger os ud i verden og oplever ting, som lærer os noget om vores egen mulighed for konstant forandring.

Bogen Bevægelse er en fortælling om, hvad Susse har lært af de mennesker hun har mødt, og de ting hun har oplevet.
På teatret som i livet gælder det om at svare, når ens stikord falder. Livet har givet hende mange fristende stikord, og Susse har svaret på mange af dem.

I foredraget vil Susse fortælle om alle de farverige oplevelser hun har haft i sit livstog. Hun slutter selv bogen af med at lave et interview med sig selv. Her stiller hun alle de spørgsmål, som nok mange gerne vil stille hende, og Susse lægger i foredraget op til, at man må stille hende de spørgsmål, som man måske brænder inde med.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.