Skip to content

Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt søndag den 7. februar, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser
Billede af skuespillerne Ditte Hansen og Louise Mieritz også kendt som Ditte og Louise, foredragsholdere ved FOF Aarhus

Ditte & Louise

Ditte & Louise: "Gode kasser"

Mød Ditte og Louise til foredrag med skuespillerne Louise Mieritz og Ditte Hansen med udgangspunkt i deres bog Gode kasser.

Ditte er møgliderlig, og hun skammer sig ikke over at have lyst til sex. Hun skammer sig heller ikke over ikke at skamme sig over det. Louise derimod craver det ikke. Faktisk ville hun hellere læse samtlige seks bind af Knausgårds Min kamp end at have sex.

Man kunne måske sige, at Ditte er en slut, og Louise er en snerpe. Men man kunne også lade være, for hvad er det for nogle mærkelige kasser at putte folk i? Hvad ligger der i de to ord, og hvad med alt det, der ligger imellem dem? Kan man fx være snerpe om dagen og slut om natten? Kan man være seksuelt frigjort og samtidig føle stor skam? Kan man være feminist og samtidig tænde på undertrykkelse? Hvorfor er det så svært at sige fra? Og hvad er den perfekte comeback-replik, når nogen råber “gode kasser!” efter én på gaden?

I en lystig og skamløs blanding af selvbiografiske fortællinger, fiktive historier, nævekamp, selvmodsigelser, tvivl og vred latter forsøger Ditte Hansen og Louise Mieritz at lægge kønsstereotyperne i graven.


Konkurrence
Til foredraget kan du blive den heldige vinder af Ditte og Louises bog Gode kasser, som vi trækker lod om blandt alle deltagere. Vinderen trækkes ved tilfældig lodtrækning på baggrund af billetnummer - så husk at gemme din billet. Skulle du blive den heldige vinder, får du bogen afleveret og signeret personligt af Ditte og Louise.