Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af skuespilleren, gøgleren og filminstruktøren Erik Clausen

Erik Clausen: Aldrig mere i morgen

Erik Clausen: Aldrig mere i morgen

Skuespilleren, gøgleren og filminstruktøren Erik Clausen – the grand old man – is still going strong. Mød ham i Musikhuset Aarhus!

Spred vingerne ud og tag på en tur ind i gøglerens verden, hvor Erik Clausen vender alle ting på hovedet. Om ikke andet, så vender han tingene på vrangen. Sætter spørgsmålstegn ved den stærkt opreklamerede normalitet. Sætter lighedstegn mellem mænd og kvinder - absolut til kvindernes fordel - når han gennemgår, hvordan Vorherre havde det, da han skabte henholdsvis manden og kvinden.

Det er et talkshow på fuld speed - glem alt om ”ældrebyrden”. Her er det Erik Clausen, der med sin lange livserfaring øser forskellige anekdoter ud over dig med risiko for humoristiske bivirkninger og risiko for, at du kan kende dig selv - mand eller kvinde, ung eller gammel.

Det er Clausen på slap line - meget slap. En guitarist spiller lidt under showet, og Erik synger en sang eller to.

Arrangører: FOF Aarhus og Musikhuset Aarhus.