Skip to content
Nicolai Bryde Nielsen, på et stadion.

Fra Riisvangen i Aarhus til Maracanã i Rio de Janeiro

Fra Riisvangen i Aarhus til Maracanã i Rio de Janeiro

Fodbold på alverdens breddegrader

Spænd sikkerhedsselen og glæd dig til at komme med på rejsen og hør om traditioner og fodboldkulturer, du ikke anede eksisterede.

Mød Nicolai Bryde Nielsen, som er grundlægger af Groundhopping Tours. Her får du et indblik i, hvad Groundhopping-fænomenet er og bliv taget med på rejsen fra Riisvangen i Aarhus til Maracanã i Rio de Janeiro.

Nicolai Bryde Nielsen er nok en af de mest berejste fodboldfolk i Danmark. I store dele af hans liv har han søgt og fundet unikke fodboldoplevelser på alt fra verdens største stadions som Camp Nou i Barcelona og Maracanã i Brasilien til langt mindre stadions som Stadionul Cotroceni i Bukarest og Serrekunda Stadion i Gambia. Derfor har han en utrolig bred viden om rejser, stadions og fodboldkulturer fra hele verden.

Denne aften vil ikke kun handle om fodbold men lige så meget om hvad der sker på tribunerne og udenfor grønsværen. Netop om alt det rundt om kridtstregerne, der er med til at gøre fodbolden så charmerende – uanset hvilket niveau det spilles på.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1 og Aarhus Fremad.