Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole - se retningslinjerne for Covid-19

Retningslinjer ifm. Covid-19
Billede af skuespiller og foredragsholde Lars Brygmann

Lars Brygmann

Lars Brygmanns Arctic Challenge

Mød skuespiller Lars Brygmann og hør ham fortælle om sine oplevelser på den ekstreme, grænseoverskridende og livsbekræftende udfordring: Arctic Challenge - med ned til 32 minusgrader, total udmattelse og lidt for nysgerrige isbjørne.

At gå 400 km på ski i det øde og bidende kolde Nordøstgrønland er noget Lars Brygmann aldrig troede, han ville komme til. Men det gjorde han – og det endda sammen med ni krigsveteraner med forskellige skader. Hele gruppen havde én ting til fælles: Viljen til at overvinde sig selv og gennemføre en ekstrem udfordring. Veteranerne havde besluttet at gennemføre ekspeditionen, som selv de færreste uden skader ville kunne klare, for at flytte egne grænser såvel fysisk som psykisk på trods af benamputeringer, PTSD og andre krigsskader.

Lars Brygmann og to fotografer var med for at dokumentere hele turen fra start til slut. Gruppen var isoleret og uden kontakt til omverden i de 32 dage ekspeditionen varede, og Lars Brygmann kom både tæt på de enkelte veteraners personlige historier og blev presset helt ud til kanten. Han oplevede en indædt kamp mod både naturen og egne grænser, og det gik op for ham, hvad en ekstrem udholdenhedsprøve som denne krævede, og mange ting blev sat i perspektiv.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.