Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af Forfatter Danni Travn og musiker Lis Sørensen

Lis Sørensen - i samtale om livet og musikken

I samtale om livet og musikken

Lis Sørensen har lagt stemme til danskernes liv i fem årtier, og i 2019 gav hun endelig stemme til sin egen fortælling i selvbiografien Jeg er kommet for at synge.

I forlængelse af bogen tager Lis Sørensen for første gang på foredragsturné. I samtale med bogens forfatter, Danni Travn, vil hun fortælle om at finde sin vej som kunstner og kvinde. Fra den spæde begyndelse som sømandens datter i Brabrand over tiden med banebrydende Shit & Chanel til en vidtfavnende solokarriere, hvor hun har opnået stor succes, men også har måttet kæmpe for sin plads.

Ønsket er at skabe en varm og tankevækkende aften, hvor hun frit kan berette om sammenhængen mellem sit liv og valget af sange, om medvind og modstand i en omskiftelig branche og om lysten til at pakke turnébussen og møde publikum rundt omkring i Danmark.

Det bliver en unik mulighed for at komme tættere på en af landets helt store sangerinder og opleve hende i en ny setting.

Arr. FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1

Konkurrence
Til foredraget kan du blive den heldige vinder af Lis Sørensens selvbiografi Jeg er kommet for at synge, som vi trækker lod om blandt alle deltagere. Vinderen trækkes ved tilfældig lodtrækning på baggrund af billetnummer - så husk at gemme din billet. Skulle du blive den heldige vinder, får du bogen afleveret og signeret personligt af Lis Sørensen.