Skip to content

Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt søndag den 7. februar, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser
Billede af Jens Møller Jensen, tidligere drabschef og foredragsholder i FOF Aarhus

Online foredrag med Jens Møller Jensen: Drabchefens erindringer

Online foredrag med Jens Møller Jensen: Drabchefens erindringer

I over 37 år har tidligere drabschef Jens Møller Jensen været med til at efterforske en lang række kriminelle sager. Han har stået på gerningssteder midt om natten, talt med pårørende og mødt drabsmænd i jagten på retfærdighed. En jagt, som i mange tilfælde har ført til opklaring af nogle af nyere tids største kriminalsager.

Mest kendt er nok ubådssagen, som i 2017 gik verden rundt. Men Jens Møller Jensen stod også i spidsen for efterforskningen under terrorangrebene i København ved Krudttønden og Synagogen. Han har været med til at efterforske drabet på revisoren på Østerbro, bomben på Hotel Jørgensen og sagen, pressen kaldte “morfarmorderen”.
Til dette foredrag, fortæller Jens Møller Jensen om, hvordan det er at arbejde med så megen ondskab og alligevel tro på det bedste i livet.

“Jeg ønsker at bidrage til at tegne et retvisende billede af disse grove forbrydelser, så danskerne ikke kun kender dem fra medierne. Jeg vil gerne være med til at mane befolkningens ofte unødvendige frygt for vold og kriminalitet i jorden,” siger Jens Møller Jensen.

Drabschefen åbner også op for de personlige følelser og tanker, som har fyldt i jagten på gerningsmændene. Alt i alt, en yderst interessant formiddag!

Praktisk information
Foredraget foregår fredag d. 15/1 kl. 09.30 til cirka 11.00 inkl. pause og spørgsmål.

Foredraget foregår via programmet Zoom. Du modtager et link til deltagelse ved tilmelding. Se hvordan du downloader Zoom.

Betingelser for foredraget
Af hensyn til foredragsholderen gælder en række betingelser for foredraget. Det er ikke tilladt at distribuere linket til foredraget, og foredraget må ikke optages i form af hverken billede, lydfiler eller video. Indholdet i foredraget og bidder af foredraget må ligeledes ikke bruges eller distribueres på anden vis.