Skip to content
Billede af Per Wium sammen med sit beatles-band, Something. Koncertforedrag ved FOF Aarhus

Musiksalon: The Beatles sange – akustisk & elektrisk

Musiksalon: The Beatles sange – akustisk & elektrisk

Koncertforedrag om The Beatles

Vi byder endnu engang velkommen til bandet Something, der med musikformidler Per Wium i spidsen, vil gøre os klogere på beatlerne gennem musik og anekdoter.

Vi slår dørene op til en nostalgisk og vidensrig aften, hvor musikformidler Per Wium, sammen med sit beatles-band Something, vil gøre os klogere på diversiteten i beatlernes sange og personlighed.

Vi vil få en dybere forståelse af John Lennons (som ville fylde 80 i år) store musikalske udvikling og inspiration fra andre genrer, Paul McCartneys melodiske særkende, George Harrisons kamp for anerkendelse som sangskriver, Ringo Stars (også 80 i år) rolle som sanger og – ikke mindst – ”Den 5. Beatle”, George Martin, produceren med det klassiske udsyn.

Spilleglæde og overskud kommer ud over scenekanten og ind i hjerterne på publikum, når Something introducerer og fremfører The Beatles’ udødelige sange.
Første afdeling er semi-akustisk med fokus på vokalerne og kompositionerne. Anden afdeling er elektrisk med fuld skrue! Beatlesekspert og musikjournalist Per Wium binder med korte speaks og anekdoter sangene sammen.

Line-up:
Peter Haandsbæk, leadvokal og bas
Mikael Bertelsen, vokal og guitarer
Allan Bode, trommer og percussion
Per Wium, vokal, percussion og keys

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.