Skip to content

Vi åbner for tilmelding til alle efterårets hold d. 9. juni - men vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, så hold øje når der kommer nyt!

Mozarts Don Juan - fra opsætning til FOF Aarhus' sommeroperadag i Den Gamle By

Sommeropera i Den Gamle By

Sommeropera i Den Gamle By

Tag med til en spændende operadag og oplev Mozarts Don Juan i Den Gamle By
Kursusleder: Leif V.S. Balthzersen

W.A. Mozart skrev operaer hele sit liv, og mange af hans operaer hører til de mest spillede og elskede værker i hele operarepertoiret, heriblandt Don Juan, som handler om kvindeforføreren, der til sidst som straf bliver opslugt af Helvede. Operaen følger ham og tre af de kvinder, der kommer til at medvirke til hans endeligt.

Dette fabelagtige værk skal vi opleve til operadagen, som starter i det stemningsfulde Hobrohus i Den Gamle By. Her vil Leif V.S. Balthzersen, der har udgivet bogen Mozarts operaer. En guide, gennemgå den opera, vi skal se. Efter kaffe og flødekage fra museets Café Bonnich kommer belysningsmester Rune Halken Tønnes, der har medvirket i utallige forestillinger på Aarhus Sommeropera, og som fortæller om lave lyssætning på et historisk og skrøbeligt (og fredet) teater som Helsingør Theater i Den Gamle By.
Senere på operadagen fortæller Aarhus Sommeroperas kunstneriske leder og dirigent, David Riddell, om den aktuelle opsætning af Don Juan, som vi – efter at have spist sammen – skal opleve i det kønne Helsingør Theater i Den Gamle By.

Prisen er inkl. operabillet i bedste billetkategori, foredrag, entré til Den Gamle By, eftermiddagskaffe og kage samt aftensmad (Gæstgivergårdens stjerneskud med 1 glas øl/vin/vand).
Husk at meddele, hvem du eventuelt ønsker at sidde sammen med ved forestillingen.

Tilmeldingsfrist: d. 5. august.