Skip to content
Søren Ryge Petersen.

Det handler om Danmark

Det handler om Danmark

Oplev en historiefortæller i verdensklasse i dette foredrag med Søren Ryge

Han har fastholdt danskerne til tv-skærmen i hel menneskealder, så han ved om nogen, hvordan man formidler på bedst mulig vis.

Søren Ryge vil naturligvis fortælle om haven, men også om landskaber i Norden og de mennesker, der lever der. Du får fortællingen om os mennesker og vores hverdag, som vi selv ser den. Søren Ryge taler aldrig op til folk eller ned til folk. Han taler altid i øjenhøjde.
Præcis som du kender Søren Ryge fra TV, så fortæller han roligt, rytmisk og velformuleret om stort og småt i hverdagen. Han smager ofte på ordene. Ordene har tydeligt en betydning, og de er ikke valgt tilfældigt. Søren vælger sine ord med omhu.

Søren Ryge forstår at fortælle en historie. Han følger en perlerække af ord og fortællinger, og vi følger trygt med. I ét væk vender Søren Ryge tilbage til sin hovedhistorie. Vi sidder forbavsede og trækker på smilebåndet over, at vi har ladet os rive med.

Hør Søren Ryge formidle forundring og vække følelser. Han viser os stråle klart, at kommunikation sker mellem mennesker.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.