Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram.

Signe Hansen Glud, foredragsholder om bæredygtigt tøj, FOF Aarhus

Få mere ud af det tøj, du allerede har i skabet!

Få mere ud af det tøj, du allerede har i skabet!

Har du et skab fuld af tøj, men intet at tage på? Kom hjem med konkrete stylingmetoder og idéer til, hvordan du kan få mere ud af det tøj, du allerede har i dit skab. Det mest bæredygtige stykke tøj er nemlig dét, du allerede har! Træd ind i ”slow fashion”-universet og lær, hvordan du kan få glæde af at kombinere personlig stil med ansvarligt forbrug.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Godsbanen.

Om Signe Hansen Glud:

Signe Hansen Glud er tidligere tøjdesigner og arbejder i dag som certificeret stylecoach og farvekonsulent. Hun har over 350.000 følgere på YouTube og Instagram, hvor hun siden 2016 har inspireret sine følgere til mindre og bedre tøjforbrug og givet idéer til at få mest muligt ud af det tøj, man allerede har i skabet.
 

Om arrangementet

Få mere ud af det tøj, du allerede har i skabet! er arrangeret i anledningen af Godsbanens totalinstallation 'Is this tomorrow' af Benedikte Bjerre. Installationen har gratis adgang fra d. 5/1 - 10/3 i Rå Hal.

Arrangementet er ét ud af tre. Find de to andre her: