Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af Marselisborg slot, foredrag ved FOF Aarhus

Oplyste Onsdage - Online

Oplyste Onsdage - Online foredrag

Til Oplyste Onsdage sætter vi gennem en lang række af online foredrag fokus på et væld af spændende emner om samfund, historie, arkitektur, livsfortællinger og meget mere.

Hver onsdag aften kan du sætte dig godt til rette hjemme i stuen og nyde en kop aftenkaffe, mens foredragsholderne live via skærmen vil underholde og berige os med deres fortællinger og viden.

Foredragsholderne er alle en del af FOF Aarhus' Foreningsforedrag, som normalt er ude at holde foredrag ved bl.a. lokalcentre, seniorklubber og personaleforeninger. Men under disse corona-tider kan de naturligvis ikke tage ud til foreningerne og dele deres gode historier og viden - og foreningerne har ikke mulighed for at mødes om fælles aktiviteter, som de plejer, og fx blive klogere sammen til et spændende foredrag.

Det vil vi i FOF Aarhus gerne gøre noget ved, og du kan derfor opleve en række af foredragene som onlineforedrag under temaet Oplyste Onsdage. Foredragene er naturligvis for alle - hvad enten du er en del af en forening eller selv blot har lyst til at blive klogere på et af de spændende emner. Se alle foredragene nedenfor.