Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af Skjerns Magasin i Korsbæk på Bakken

Onlineforedrag: Korsbæk i mit hjerte

Onlineforedrag: Korsbæk i mit hjerte

Oplev Henning Hansen fra Det Rullende Teater i et sprudlende causeri og foredrag om Korsbæks stærke kvinder - og om et par sølle mænd

Vores velkendte og elskede tv-serie Matador er et stykke Danmarkshistorie, der udspiller sig i en lille dansk købstad fra 1929 til 1947. Det er en filosofisk, humoristisk og kærlig skildring af Lise Nørgaards fuldstændig usminkede sandhed om os alle. Og det er gode fortællinger båret af enestående nuancerede personskildringer, som bare må opleves igen og igen!

Lad os sammen genopleve vidunderlige fortællinger om de vidunderlige kvinder Kathrine, Laura, Maude, Ingeborg, Elisabeth, den underskønne Agnes og Møghe’erne. Vi kender og elsker jo også de ”småsølle” mænd i Korsbæk, og til dette foredrag går vi sammen bag om de skønne karakterer Mads, Hans Christian, Grisehandleren, Røde, Fede, Boldt – og Hr. Schwann.

Foredraget er en del af temaet "Oplyste Onsdage", hvor du hver onsdag aften kan blive beriget med gode fortællinger og ny viden om historie, samfund, kultur og meget mere.

Sådan deltager du i det online foredrag:

Foredraget foregår via programmet Zoom, som er nemt at bruge enten via din internet browser eller du kan vælge at downloade det her: Se hvordan du downloader Zoom. 

Når du tilmelder dig foredraget, vil du modtage en meddelelse om, hvordan du tilgår arrangementet online.