Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede fra Dansk Plakatmuseum i Aarhus

Onlineforedrag: Om plakater og Dansk Plakatmuseum

Onlineforedrag: Om plakater og Dansk Plakatmuseum

Peder Stougaard er stifter af Dansk Plakatmuseum. Han vil fortælle historien om ideen med at samle plakater fra hele verden, og hvordan den idé endte med at blive til Dansk Plakatmuseum. Han fortæller stort og småt om alt det, der er sket i de mange år, han har arbejdet i plakatens tjeneste.

Det hele startede helt spontant, og ved et tilfælde, tilbage i 1970, hvor Stougaard havde et lille galleri, og på et tidspunkt lavede en udstilling med polske plakater, og det var det, der endte med at blive startskuddet til en længere kamp om at få etableret et Plakatmuseum i Aarhus.

Peder Stougaard vil også komme ind på sin egen baggrund, de mange spændende mennesker, som han har mødt undervejs, og hans bevæggrunde for at give sig i kast med så stort et projekt – og hvordan han endte med at gennemføre det.

Sådan deltager du i det online foredrag:

Foredraget foregår via programmet Zoom, som er nemt at bruge enten via din internet browser eller du kan vælge at downloade det her: Se hvordan du downloader Zoom. 

Når du tilmelder dig foredraget, vil du modtage en meddelelse om, hvordan du tilgår arrangementet online.