Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af foredragsholder Frederik Svinth

Onlineforedrag: Venskab og ensomhed i en Corona-tid

Onlineforedrag: Venskab og ensomhed i en Corona-tid

Inddragende, sjovt, varmt og højaktuelt foredrag om ensomhed og venskab

Hvad er et godt venskab? Hvordan håndterer vi ensomhed i vores og andres liv? Disse er nogle af de spørgsmål, som Frederik Svinth kommer ind på i sit jordnære og personlige foredrag. 

Et foredrag, der rummer tanker om det gode venskab og samtidig forståelse for den ensomhed, vi alle kan opleve i vores liv. Vi skal passe på vores nære venskaber, da de er noget det af mest værdiskabende for os mennesker, fortæller Frederik. Gode kvalitets-relationer imellem mennesker er altafgørende, når man ønsker at komme ensomhed og isolation til livs – og det er følelser, som alle mennesker oplever på et eller andet tidspunkt i deres liv. Af den grund er foredraget netop også relevant for alle aldersgrupper.

Foredraget tager et kig på ensomheds mange ansigter og hvad vi kan gøre for at bekæmpe den, når den fortjener sparket. De gode venskaber kommer ikke bare af sig selv, og for nogle er det sværere end for andre. Det er godt at få flere ord på netop det gode venskab, så man kan få dem sat på benene og styrket dem, man har.

Sådan deltager du i det online foredrag:

Foredraget foregår via programmet Zoom, som er nemt at bruge enten via din internet browser eller du kan vælge at downloade det her: Se hvordan du downloader Zoom. 

Når du tilmelder dig foredraget, vil du modtage en meddelelse om, hvordan du tilgår arrangementet online.