Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af Matilde Kimer, journalist og udenrigskorrespondent i Rusland og Ukraine, foredragsholder ved FOF Aarhus

Matilde Kimer

Ruslands fremtid – med eller uden Putin?

En aften med Matilde Kimer - prisbelønnet reporter og DR’s udenrigskorrespondent i Rusland og Ukraine

Hvad betyder corona, oliekrise og nedadgående meningsmålinger for Ruslands præsident – og ikke mindst for det russiske folk? DR’s Ruslandskorrespondent Matilde Kimer tager os med på en underholdende rejse til verdens største land, hvor vi får en række førstehåndsberetninger og humoristiske indslag fra hverdagsrusland.

Vi tager samtidig en tur forbi nabolandet Hviderusland, hvor en folkelig opstand forsøger at afsætte diktatoren Lukasjenko. En bevægelse, der giver rystelser i Kreml, hvor man for alt i verden vil undgå, at masseprotesterne bliver en del af den politiske virkelighed i Moskva.

Du vil blive klogere på Putin og konfrontationerne med Vesten – men også på, hvordan helt almindelige russere har det. Både dem, der forguder Putin og hans politik – og dem, der slås for at ændre kursen.

Der bliver plads til spørgsmål og debat om både koldkrigsadfærd og Ruslands fremtid – med og uden Putin.

Download vejviser til foredragssalen i VIA campus Aarhus