Skip to content
Connie Svendsen, stewardesse og foredragsholder. FOF Aarhus

Skal du med?

Kom og få rørt lattermusklerne, når foredragsholder og stewardesse Connie Svendsen giver et positivt spark på arbejdsglæden og livsglæden. Det bliver en forrygende aften med masser af bid og budskab.

Bestemmer du over livet, eller bestemmer livet over dig? Hvilken tanke fodrer du, den gode eller den dårlige? Går du op i, hvad andre tænker? Realiserer du dine drømme? Dette er bare nogle af de områder Connie Svendsen vil berøre, når hun med sin menneskelige indsigt giver publikum et positivt vink med sin vognstang. Hun tør sige, hvad andre tænker.

Foredraget er fyldt med energi, dybde og ikke mindst humor - så tag din kollega, mand, veninde eller nabo under armen og få et boost til livet.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 25.11.2021 19:00-21:00 Dokk1 Connie Svendsen

Connie Svendsen

Connie Svendsen er noget så sjældent som stewardesse og foredragsholder. Hun startede sin første forretning som 19-årig og åbnede et par år senere endnu en i Stockholm. Hun har arbejdet som guide og airguide i Spies-koncernen og har igennem de sidste 25 år også været tilknyttet Dyrehavsbakken.

Connie har undervist i flybranchen igennem syv år og brænder for god service. Hun har en ukuelig positivitet, en stor åbenhed og har altid haft humoren som sit hemmelige våben.

Se hendes hjemmeside www.connie-svendsen.dk