Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding til vores aktiviteter, og senest d. 6/12 kan du se alle hold.

Forfatter og historiker Christian Egander Skov og hans bog Borgerlig Krise

Borgerlig krise

Borgerlig krise

Danskerne mister tillid til hinanden og til samfundet. Afstanden mellem os bliver større og konfliktniveauet i politik er optrappet i form af rigsretsrager, anklager om grundlovsbrud og en skærpet værdikamp. Socialdemokratiet er løbet med fællesskabsdagsordenen, mens de borgerlige står tilbage med individualismen.
Står vi på tærsklen til et større opbrud?

Christian Egander Skov undersøger splittelsen i vores samfund, konfrontationen mellem ”populister” og ”teknokrater” i Danmark og i Vesten og spørger om der findes en vej ud af krisen.

Om forfatteren
Christian Egander Skov, ph.d. og historiker, står bag en formidabel bog om det ideologiske opbrud i blå blok. Berlingske giver bogen 6 stjerner, og skriver: Christian Egander Skov er en af tidens absolut mest interessante borgerlige tænkere, og hans "Borgerlig krise. Det ideologiske opbrud i blå blok" er en bog af høj karat, som alle, der interesserer sig for politik, uanset partifarve, bør læse.

Bogen høster også 6 stjerner i Kristeligt Dagblad, 5 stjerner i Jyllands-Posten og 5 hjerter i Politiken.

Kom med til en aften, hvor forfatteren sætter ord og tanker på den anmelderroste og bedst sælgende bog!