Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 8/6 kan du se hele vores efterårsprogram.

Kristian Lindhardt, major og militæranalytiker, Forsvarsakademiet.

Danmarks forsvar – under krig og konflikt

Danmarks forsvar – under krig og konflikt

Hvordan er Danmarks forsvar rustet i øjeblikket? Hvilke styrker og svagheder har Forsvaret – i sig selv og som en del af NATO? Bliv klogere på det danske forsvars fremtid i en verden i krig og konflikt.

Det seneste år er det danske forsvars rolle forandret fra at være et forsvar i en fredstid til at skulle operere under konflikt og krig. Opgaverne er ændret, presset er steget og fremtidsscenarierne fundamentalt forandret. Hvad er status, og hvilke perspektiver er der for Forsvaret?

Denne aften giver major Kristian Lindhardt et indblik i Danmarks forsvar i en tid med konflikt. Han giver et kort rids over udviklingen de seneste år, en analyse af situationen i dag og endelig et bud på, hvilke retninger Forsvaret kan udvikle sig i fremtiden. Hvilke strategier har man tidligere brugt? Hvilke valg har man tidligere truffet? Og hvor stiller det orsvaret i dag? På land, i luften, i vandet og digitalt?

Om Kristian Lindhardt:

Major og militæranalytiker på Institut for Strategi og Krigsstudier ved Forsvarsakademiet. Kristian Lindhardt er desuden en ofte anvendt ekspert i DR, bl.a. i tv-programmet Krigens døgn

 

Rabat ved køb af to foredrag:
Ved tilmelding til dette foredrag, får du mulighed for at tilmelde dig foredraget ”Stormagternes kamp om Arktis” torsdag 12/10 til halv pris: 75 kr. Begge foredrag holdes af dygtige foredragsholdere fra Forsvarsakademiet, men det er to selvstændige foredrag, som er komplette hver for sig.

Hvis du vil gøre brug af tilbuddet, så skal du gøre følgende:
1) tilmelde dig dette hold her på hjemmesiden,
2) skrive en mail til marie.kruse@fof-aarhus.dk om, at du vil have rabatbillet til foredraget ” Stormagternes kamp om Arktis”,
3) betale det tilmeldingslink, som du efterfølgende får tilsendt.
Herefter er du tilmeldt begge hold. God fornøjelse.