Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.

Peter Svarre, cand.scient.pol.

Hvad skal vi med mennesker?

Hvad skal vi med mennesker?

Kunstig intelligens, mobiltelefoner og sociale medier har for altid forandret vores verden. Computere er begyndt at tale, skrive, digte og male lige så godt som mennesker, selvkørende biler kører rundt i gaderne i San Francisco, og robotter laver parkour. Det er både skræmmende og fascinerende. Skræmmende fordi vi frygter, at maskinerne gør os overflødige, og fascinerende, fordi vi forestiller os, at maskinerne gør os til supermennesker.

Men hvad betyder de kunstige intelligenser for vores dagligdag og vores arbejde? Det kommer du til at høre mere om i dette oplæg med Peter Svarre, hvor du også helt konkret kommer til at reflektere over, hvordan dit liv og arbejdsliv bliver påvirket af kunstig intelligens.

Om Peter Svarre:

I snart 25 har Peter Svarre beskæftiget sig med spørgsmålet ’Hvad sker der, når teknologi rammer mennesker?’. Han er uddannet i statskundskab, men har arbejdet i teknologiens rødglødende maskinrum det meste af sit arbejdsliv. Han har lavet brugervenlighedstest, bygget hjemmesider, rådgivet om sociale medier, skrevet bøger og holdt foredrag om alt fra kunstig intelligens til arbejdsglæde i moderne virksomheder. Svarre er en af de førende rådgivere og eksperter inden for feltet digital strategi og AI.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.