Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding til vores aktiviteter, og senest d. 6/12 kan du se alle hold.

Dyk ned i Amerikas fremtid sammen med journalist og forfatter David Trads, foredrag, fof aarhus

På jagt efter Amerikas sjæl

På jagt efter Amerikas sjæl

Det land vi engang så op til, er i dyb krise. Demokratiet er truet af kolossal splittelse. Selv familier har svært ved at tåle hinanden på grund af politik. USA er plaget af mistillid, alt for mange våben, en ny grad af racisme og enorm ulighed.

David Trads, forfatter til bestsellere om USA og senest ‘På jagt efter Amerikas sjæl’, fortæller underholdende og seriøst om, hvad pokker der sker i det store land. Og bare rolig han bringer også håb med.

Om David Trads:

David Trads er journalist, forfatter, kommentator på tv, i radio og aviser og en af landets mest benyttede foredragsholdere. Trads, som har boet i USA i flere omgange, senest som USA-korrespondent for Berlingske, kender det store land bedre end de fleste – og hans stil er at skifte ubesværet mellem mødet med den almindelige amerikaner og det store perspektiv. Foredraget kan målrettes til alle typer af publikum – fra gymnasier over virksomheder til ældre og alt ind i mellem.