Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 8/6 kan du se hele vores efterårsprogram.

Camilla T.N. Sørensen er lektor ved Forsvarsakademiet med særligt fokus på Kina samt det arktiske område.

Stormagternes kamp om Arktis

Stormagternes kamp om Arktis

Hvad vil Rusland, Kina og USA have ud af Arktis?

Hvilke muligheder og udfordringer skaber stormagtskonkurrencen for Grønland? Og kan Rigsfællesskabet overleve i fremtiden?

Klimaforandringerne sætter for alvor ind i disse år, og isen i Arktis forsvinder gradvis år for år. Arktis bliver derfor stadigt vigtigere for stormagterne Kina, Rusland og USA. De arktiske staters samarbejde og regionens spænding sættes derudover under pres af den generelle stigende stormagtskonkurrence.
Hvad skal det ende med? Hør lektor ved Forsvarsakademiet Camilla T.N. Sørensens vurdering af situationen.

Om Camilla T.N. Sørensen:

Camilla T.N. Sørensen er lektor ved Forsvarsakademiet med særligt fokus på Kina samt det arktiske område. Medredaktør til bogen Sikkerhedspolitik i Arktis og Nordatlanten.

Rabat ved køb af to foredrag:
Ved tilmelding til dette foredrag, får du mulighed for at tilmelde dig foredraget ”Danmarks forsvar – under krig og konflikt” torsdag 28/9 til halv pris: kr. 75,- Begge foredrag holdes af dygtige foredragsholdere fra Forsvarsakademiet, men det er to selvstændige foredrag, som er komplette i sig selv.

Hvis du vil gøre brug af tilbuddet, så skal du gøre følgende:

1) tilmelde dig dette hold her på hjemmesiden,
2) skrive en mail til marie.kruse@fof-aarhus.dk om, at du vil have rabatbillet til foredraget ” Danmarks forsvar – under krig og konflikt”,
3) betale det tilmeldingslink, som du efterfølgende får tilsendt.
Herefter er du tilmeldt begge hold. God fornøjelse.