Skip to content
Jasper Frost er direktør i ALPHA Intelligence Group. Foredrag i FOF Aarhus.

Afslør løgn og bedrag

Afslør løgn og bedrag

Gennemsnitligt lyver vi mennesker 2,18 gange på 10 minutters samtale! Kom med til Jesper Frosts foredrag og lær, hvordan du med simple teknikker hurtigt kan afkode en persons adfærd og samtidigt udtrække kritisk information. Med de simple teknikker kan du afgøre, om vedkommende er ude på at snyde dig eller gøre dig fortræd.

Uanset om du arbejder med mennesker, salg eller har interesse for menneskelig adfærd, løgn eller bedrag, kan du lære at bruge disse simple teknikker i dit hverdagsliv.

De fleste af os ser os selv som kloge, velovervejede mennesker, der gennemtænker vores muligheder, før vi træffer en beslutning. Vi sætter ofte også en god portion sund fornuft og mavefornemmelse i spil. Problemet er, at der vil være situationer, hvor disse genveje potentielt vil bedrage dig!

Løgndetektion og elicitation
Løgndetektion er evnen til at kunne navigere i den kommunikation, du modtager. Teknikken elicitation giver dig evnen til at mestre og kontrollere enhver samtale samtidig med, at du diskret indhenter information fra din modpart – helt uden, de er bevidste om det.

Hvad betyder det f. når...

  • Tommelfingeren er skjult inde i hånden?
  • En person kigger op til venstre før et svar?
  • At din kollega synker, før han eller hun svarer?
  • Eller at man bruger ord som "faktisk" og "bare"?

Fiktion og FBI
Hvis du ikke har været i militæret eller arbejdet for en efterretningstjeneste, så er chancen for, at du er blevet eksponeret for elicitation meget lille eller lig nul. Måske kender du den amerikanske tv-serie Criminal Minds, hvor vi følger FBI Supervisory Special Agent Aaron Hotchner og hans BAU (Behavioural Analysis Unit) Team? De opklarer mord og kidnapninger ved at profilere gerningspersonen og på den måde forudse personens næste træk.

I dette foredrag får du et indblik i teknikker, der er ekstremt effektive som efterretningsredskab. De bliver til daglig brugt af bl.a. FBI, CIA, Navy Seal, Delta Force og efterretningsofficerer på Guantánamo.

Debat og spørgsmål
Kom til et underholdende og unikt foredrag, der giver indsigt i, hvordan du kan få information uden at stille spørgsmål. Denne viden kan du nemt bruge i hverdagssituationer – uanset om det er, når du skal købe et nyt fjernsyn, ansætte en medarbejder eller på date.

Vi afslutter foredraget med god tid til debat og spørgsmål, hvor du har mulighed for at få svar på det, du måtte brænde inde med.

Om Jasper Frost:

Jasper Frost er direktør i ALPHA Intelligence Group. Han er international konsulent indenfor strategic business intelligence herunder informationshentning, nonverbal kommunikation, ansigtskommunikation, troværdighedsanalyse og løgndetektion. Han underviser og træner stats- og efterretningstjenester, militære specialstyrker samt sikkerhedsmyndigheder i USA. I Skandinavien underviser og træner han medarbejdere i virksomheder og organisationer, og i Danmark, Sverige og Norge er han fast underviser hos juridisk uddannelsescenter, hvor han primært underviser i, hvordan man henter information hos en person.

Arrangører: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.