Skip to content
Niels Overgaard, foredragsholder ved FOF Aarhus

Det hele handler ikke om dig

 antikke principper for et liv med sindsro, frihed og mening

Mød forfatteren bag den anmelderroste og befriende ”selvhjælpsbog”, Niels Overgaard, der er hverdagsstoiker, journalist og forfatter.

Den vestlige verden har aldrig haft større velstand, frihed og fred. Det til trods peger statistikkerne på, at stadig flere mennesker oplever stress, angst og utilfredshed. I vores stræben efter selvrealisering i en tilværelse af uendelige muligheder er det nemt at miste sin fornemmelse af formål og mening.

I dette tankevækkende og humoristiske foredrag giver Niels Overgaard nogle  til tider provokerende  svar på, hvordan vi finder ind til et mere balanceret, frit og meningsfyldt liv. Med afsæt i den stoiske filosofis store tænkere, som fx Seneca, Epiktet og Marcus Aurelius, giver Niels Overgaard fem jordnære og konkrete principper, som kan anvendes både i arbejdsmæssige og private sammenhænge for at opnå sindsro, frihed og mening.

Foredraget er baseret på bogen af samme titel, som blev udgivet i begyndelsen af 2020 og fik seksstjernede anmeldelser i Berlingske og Børsen  sidstnævnte udvalgte den også til at være en af årets bedste ledelsesbøger.

Om Niels Overgaard

Niels Overgaard er moderne stoiker, og han har skrevet den anmelderroste bestseller Det hele handler ikke om dig, der tilbyder en moderne og jordnær introduktion til den antikke filosofi.

Han er uddannet journalist og arbejder som medie- og kommunikationschef i Gyldendal. Han har tidligere at haft chefstillinger i Danske Bank og PFA.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.