Skip to content

Tak for din interesse. Fra d. 28. september kl. 17.00 kan du desværre ikke tilmelde dig kurser, fordi vi opdaterer alle aftenskolens IT-systemer. Tilmeldingen åbner igen d. 2. oktober kl. 07.00. Vi glæder os til at høre fra dig.

Anna Mejlhede, brevkasseredaktør ved ugebladet SØNDAG og præst med virke i bl.a. Holmens Kirke.

Få livet til at åben sig

Få livet til at åben sig

Livet er stort. Det er smukt og mangfoldigt. Men det er også uforudsigeligt og svært, fyldt med kriser og forviklinger. Nogle gange kan det virke som om livet ikke vil åbne sine arme for os - eller at det ligefrem vender ryggen til. Og hvordan får vi det så til at åbne sig igen?

Anna Mejlhede tager afsæt i sin erfaring som præst og brevkasseredaktør, og hun dykker ned i, hvad det vil sige at være et menneske. I håb og i tvivl. I glæde og i sorg. Midt i en verden der både er uoverskuelig stor, men alligevel ikke altid rummelig nok til, at vi kan finde dét hjørne af den, hvor vi føler os hjemme.

Om Anna Mejlhede:
Anna Mejlhede er omfavnende brevkasseredaktør ved ugebladet SØNDAG. Hun er uddannet præst og har virket i bl.a. Holmens Kirke og som udsendt orlogspræst. Mejlhede har også udgivet en lang række bøger, herunder bl.a. Hjertesorg – en fortælling om at være til samt romanerne Det gode mellem os og Håbets ø fra efteråret 2023.