Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 8/6 kan du se hele vores efterårsprogram.

Martin Kreutzer, forfatter og foredragsholder. FOF Aarhus.

Få mere energi

Få mere energi

Er du træt? Søvnig? Energiforladt? Det kan man desværre vænne sig til at være.

Men det er ikke naturligt at være træt om morgenen, eftermiddagen eller for den sags skyld umiddelbart efter, aftensmaden er ryddet af bordet. Trætheden kommer dog, hvis dine madvaner og din livsstil bringer din kropskemi ud af balance. Hvis ikke du skaber det rette fundamentet for din trivsel, så melder trætheden sig.

Når vi lever, som vi gør, så bliver vi ramt af overvægt, dårlig form, sygdom, stress og ikke mindst, så mister vi energi. Se frem til Martin Kreutzers batteri af et energiskabende fyrværkeri i form af konkrete motionssnacks, powerbreaks, vanebrud, mentaltræning, søvnoptimering og meget mere. Du får konkrete redskaber og et skub i den rigtige retning, så du får mere energi i dagligdagen til træningen, jobbet, fritiden – og energi til det liv, du gerne vil leve. Kom med og få styr på dine energitanke.

Om Martin Kreutzer: 

Martin Kreutzer hører til landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder præstationsfremmende ernæring og livsstil.

Både i rollen som foredragsholder, forfatter til bl.a. bestsellerne Den store antiinflammatoriske kostguide (2015) og Velsmurt – spis dig fra gigt og overbelastningsskader  og som personlig ernæringsvejleder kobler han, som gammel 'rotte' i gamet, sin store viden fra den naturvidenskabelige forskningsverden, hvor han i ti år har arbejdet som ernæringskonsulent ved Institut for Human Ernæring, KU, med sine erfaringer fra den succesfulde vejledning af tusindvis af klienter.

Arrangører: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.