Skip to content
Simon Krohn | Foredragsholder hos FOF Århus

Filosofien bag yoga

Yoga bliver ofte forbundet med smidighed, sundhed og stresshåndtering, men de fleste har alligevel en fornemmelse af, at yoga er langt mere og dybere end det. Simon Krohn, forfatter til den anmelderroste bog "Nærmere noget", giver i dette foredrag en underholdende introduktion til de filosofiske tanker, der ligger til grund for yogatraditionen.

Du behøver hverken dyrke yoga eller tro på reinkarnation for at kunne genkende dig selv i tankerne. Den indiske visdom foldes ud på en måde, som kan kobles direkte til vores moderne vestlige liv og samtidig er tro mod den oprindelige filosofi.

I forbindelse med foredraget vil Simon guide en siddende meditation, så du kan opleve i din egen krop, hvordan tankerne kan omsættes i praksis med yoga.

Om Simon Krohn:

Simon Krohn (f. 1975) er uddannet yogalærer og bor på Nørrebro i København. Som den første i landet blev han certificeret på det højeste niveau inden for Yoga Alliance. Han er cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi og studerede blandt andet et år på Banaras Hindu University i Indien. Simon er efteruddannet i kropsterapi og har deltaget i flere sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter både som testperson og som konsulent. Han har undervist yoga, meditation og vejrtrækning i mere end 20 år og er en landets mest efterspurgte yogalærere. Han er forfatter til bogen ”Nærmere noget” om filosofien bag yoga og til bogen ”Liv og luft”, som handler om vejrtrækningen.

Læs mere om Simon på: www.mindyourself.dk

Arrangører: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 09.11.2023 19:00-21:00 DOKK1

Simon Krohn

Simon Krohn (f. 1975) er uddannet yogalærer og bor på Nørrebro i København.

Som den første i landet blev han certificeret på det højeste niveau inden for Yoga Alliance. Han er cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi og studerede blandt andet et år på Banaras Hindu University i Indien.

Simon er efteruddannet i kropsterapi og har deltaget i flere sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter både som testperson og som konsulent. Han har undervist i yoga, meditation og vejrtrækning i mere end 20 år og er en af landets mest efterspurgte yogalærere.

Simon Krohn er forfatter til den anmelderroste bog ”Nærmere noget” og sidste år udgav han bogen ”Liv og luft” på Politikens forlag.

Læs mere om Simon på: www.mindyourself.dk