Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 8/6 kan du se hele vores efterårsprogram.

Simon Høegmark, direktør og stifter af virksomheden ViNatur.

Find energi og kraft i naturen

Find energi og kraft i naturen

Hvor slapper du bedst af? Hvor plejer du hukommelsen? Hvor skærper du kreativiteten? Hvor booster du immunforsvaret? Svaret findes i naturen. Naturen kan både forebygge, afhjælpe, lindre og helbrede forskellige tilstande. Naturen bidrager til, at du kan mindske og forebygge stress, angst, depression og hjertesygdomme.

Kom til dette underholdende og tankevækkende foredrag, og hør om, hvordan vi lader op, finder energi og kræfter i naturen. I naturen kan vi fremme både vores fysiske og mentale helbred. Vi kan opleve et større nærvær og mere mening i livet og med hinanden. Naturen er således et undervurderet redskab til at fremme vores mentale sundhed og velbefindende.

Få viden og inspiration til at benytte naturen til at skabe trivsel, større livskvalitet samt større mentalt og fysisk overskud. Få helt konkrete værktøjer til at forebygge og behandle stress, angst og generel mistrivsel. Og få indsigt i, hvordan naturen kan inspirere til et mere væredygtigt lederskab og et bæredygtigt arbejdsliv med større arbejdsglæde, nærvær og mening.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.

Om Simon Høegmark:

Simon er direktør og stifter af virksomheden ViNatur, som har specialiseret sig i naturbaseret sundhedsfremme. Derudover har han i mange år arbejdet som leder og formidlingschef indenfor erhvervs- og oplevelsesøkonomien.

Simon har i sin ph.d. ved Syddansk Universitet forsket i betydningen af naturbaseret rehabilitering for mænd i livskrise og har udviklet en metode til at arbejde med naturbaseret sundhedsfremme. Metoden kaldes NBMC-metoden, hvilket står for de fire søjler: natur, krop, psyke og fællesskab, og den har vist positive resultater på deltagernes fysiske og mentale sundhed og livskvalitet. NBMC-metoden er løbende blevet videreudviklet, så den kan bruges til fremme af mental sundhed og trivsel for mange forskellige målgrupper, og den er implementeret i flere af landets kommuner samt i en række virksomheder til styrkelse af ledere og medarbejderes arbejdsglæde, kreativitet og fællesskab. Simon er også uddannet lærer og natur-/friluftsvejleder samt har en master i naturvidenskab og en kandidatgrad i idræt og sundhed.