Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.

Karen Pallisgaard, foredragsholder i FOF Aarhus

Hverdagsmeditation – skru ned for mental støj

Hverdagsmeditation – skru ned for mental støj

Meditation kan mindske stress, regulere nervesystemet, give dybere ro, bedre helbred, større overskud og hjælpe os til at navigere på nærværende måde gennem livets lort, lagkage og leverpostej. Det er som medicin mod det moderne liv, der ofte foregår i overhalingsbanen, men det kan være svært at komme i gang og etablere en fast meditationspraksis.

I foredragets første del giver Karen en jordnær introduktion til meditationens vidunderlige verden og deler brugbar viden og inspiration med konkrete tips til at gøre meditation til del af dit liv, således at du kan mindske stress, få dybere ro, mere glæde og overskud i dit liv. I foredragets anden del instruerer Karen publikum i forskellige meditationsteknikker - for meditation virker kun, hvis man rent faktisk gør det.

Om Karen Pallisgaard:

Karen Pallisgaard (f. 1980) er forfatter til 7 bøger og mor til 2 børn og 1 kat, som hun lever sammen med i et økologisk bofællesskab.

Karen har arbejdet i mediebranchen i mere end tyve år. Senest som redaktør med speciale i sundhed og psykologi for FEMINA. Dette job opsagde hun i 2013 for at starte sin egen forretning, hvor hun formidler yoga, mental sundhed og langsom livsstil. Hendes faglige drivkraft er at bidrage til bedre trivsel og bringe mennesker tættere på sig selv og hinanden. Det gør hun gennem bøger, artikler, podcasts, undervisning og foredrag. Desuden fungerer Karen som tilbagevendende gæst i TV2-programmet Go’ morgen Danmark, fast klummeskribent for FEMINA og vært på podcasten Mind Your Life.

Hun er uddannet BA i interkulturel kommunikation fra CBS (2004) og kandidat i journalistik fra RUC (2006), yoga- og meditationslærer (2010 +) og familierådgiver- og relationskompetent leder fra Blackbird Institute (2021), hvor hun i dag arbejder som kommunikationschef.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Godsbanen.