Skip to content
Karen Pallisgaard, foredragsholder i FOF Aarhus

Langsom livsstil – kunsten at få ro på

Langsom livsstil – kunsten at få ro på

Ved du, hvordan du får ro på? Vil du lære, hvordan du dyrker kvalitet og ikke alene kvantitet? Vil du nyde timerne og minutterne i stedet for blot at måle tiden i effektivitet og produktivitet?

Denne aften får du motivation, inspiration og konkrete tips til at tage livtag med din egen tilværelse. For hvis vi lever livet reelt tilstede, bliver vi mindre stressede, får mere kvalitetstid og en bedre livskvalitet. Når vi genlærer kunsten at få ro på, vil det påvirke vores krop, sind, arbejdsliv og familieliv positivt.

Dette foredrag kan blive første skridt i dit personlige opgør med den tyranniske travlhed, der hersker i vores samfund. Det handler nemlig om at tage sig tid til at få det bedste ud af livet. Til foredraget får du inspiration til at få opmærksomhed og nærvær i dit liv. Du får 10 principper for og tips til at føre en langsom livsstil. Tips, som du med det samme kan anvende.

Foredraget er baseret på bogen af samme navn Langsom livsstil – kunsten at få ro på. Bogen er baseret på forskning, ekspertinterviews og Karen Pallisgaards egen praksis. Karen Pallisgaard er mindfulnessunderviser, vært for retræter, forfatter og coach.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.