Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 8/6 kan du se hele vores efterårsprogram.

Anja Friis, uddannet i Folkesundhedsvidenskab fra Aarhus Universitet, i dag (2023) er hun på sidste del af en psykoterapeutuddannelse.

Med angsten som kærlig livsledsager

Med angsten som kærlig livsledsager

Kom med til en lærerig aften, når Anja Friis sætter fokus på angst. Denne aften taler vi helt åbent om svedige håndflader, hjertebanken og tab af kontrol, og om hvordan man kan forhindre angst i at blive en spændetrøje i tilværelsen.

Anja tager udgangspunkt i sine personlige erfaringer, hvor angst og lavt selvværd kulminerer i en depression. Dette lavpunkt blev startskuddet for hendes udviklingsrejse fyldt med opdagelser og erkendelser. I dag har hun sluppet angsten og følelsen af at være forkert, og arbejder professionelt mod at hjælpe andre med at stå ved sig selv og deres behov.

Hør om personlige erfaringer og professionelle indsigter i, hvordan angsten skal betragtes som en kærlig livsledsager, som gør os opmærksom på undertrykte følelser og behov. Angsten skal således ikke håndteres og mestres, men i stedet lyttes kærligt til. Og dermed kan man ændre angsten fra at være et monster til at blive en ven, som forsøger at fortælle os vigtige ting.

Dyk også ned i emner som, hvordan man mærker, rummer og accepterer sine følelser for at nå frem til en tilstand af ro og accept. Hør også om, hvordan fokus på vores personlighedssider kan sætte os selv fri fra vaneprægede reaktioner.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.

Om Anja Friis:

Anja Friis er oprindelig uddannet i folkesundhedsvidenskab fra Aarhus Universitet, men valgte en ny professionel bane i livet, og i dag er hun på sidste del af en psykoterapeutuddannelse. Hun er aktuel med bogen Når sindet slår knuder (2022), som har fået følgende omtale: ”En værdifuld perle af en bog! Så dyb, så vidende, så ærlig og autentisk. Bogen er skrevet fra et hjerte fyldt med lys og med en pen, som bærer erfaringens smerte. Bogen henvender sig bredt og forståeligt og vil bringe inspiration og håb for så mange mennesker, som kender til eller lever med angstens mange facetter og udtryk”.