Skip to content

Tak for din interesse. Fra d. 28. september kl. 17.00 kan du desværre ikke tilmelde dig kurser, fordi vi opdaterer alle aftenskolens IT-systemer. Tilmeldingen åbner igen d. 2. oktober kl. 07.00. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mand med allergi - foredrag i FOF Aarhus

Slip af med allergi, astma og eksem – uden medicin

Slip af med allergi, astma og eksem – uden medicin

Løbende næse. Vejrtrækningsproblemer. Udslæt. Kløe. Er du generet af allergi, astma eller eksem?

Hør et foredrag med en alternativ vinkel på behandling af allergi, astma og eksem. Torben Frank Andersen er uddannet læge, men har kastet sig ud i en revolutionerende allergibehandling.

Når du oplever en allergisk reaktion i din krop, er det bl.a. fordi, at din hjerne overreagerer. Hjernen forbinder bestemte sanseindtryk med farer. Hjernecenteret, amygdala, sætter i gang med de beskyttelsesforanstaltninger, som vi kender som allergiske reaktioner. Dvs. kløe i øjne og næse, nys, hoste og nogle gange irritation i huden.

Denne dag handler om testmetoden ALFA-kinesiologi, som hjælper hjernen til at omfortolke ”farlige” påvirkninger fra fx pollen, dyrehår eller fødevarer. Pointen er, at når amygdala ikke længere tænder, kommer der heller ikke allergiske reaktioner. Behandlingen kan faktisk virke så hurtigt, at symptomerne forsvinder undervejs, og den virker endda overfor alle kendte allergier, intolerancer og overfølsomheder.

I foredraget kommer vi også ind på, hvad du selv kan gøre for at undgå, at nye allergier dukker op.

Det lyder måske for godt til at være sandt? Hør foredraget, se metoden, læs bogen og mærk forskellen. De eneste skeptikere, der ikke kan behandles, er dem, som ikke dukker op.

Om Torben Frank Andersen:

Torben Frank Andersen er uddannet læge, og han har suppleret med uddannelser inden for alternativ behandling. Han er i dag direktør for AllergiKompagniet.

Torben har medvirket i TV2 Praxis, hvor han behandlede Anette Heicks græsallergi i 2009. På DR2 kurerede han Lasse Spang Olsens allergi i 2015.