Skip to content
Mikael Kamber - foto af Kim Vadskær. Foredragsholder i FOF Aarhus.

Sur for en sikkerheds skyld

Sur for en sikkerheds skyld

Sæt fokus på din trivsel, livsglæde og stærke meningsfulde relationer i selskab med Mikael Kamper.

Vi lever i en tid med store muligheder og store trusler. Foredraget ’Sur for en sikkerheds skyld’ er til dig, der forsøger at finde en sund balance mellem de muligheder og trusler, du møder i livet.

For hvornår er det klogt at fokusere på det negative i situationen, og hvornår vil det være et bedre valg at fokusere på det positive?

Undervejs i foredraget får du indblik i konkrete metoder til at navigere mellem det negative og det positive i hverdagen. Du får også nye vinkler på, hvordan trivsel, livsglæde og stærke relationer opstår.

Foredraget er baseret på de seneste årtiers forskning i trivsel, på Mikael Kambers arbejde med emnet i mere 15 år – og på hans bestseller ’Sur for en sikkerheds skyld’.

Glæd dig til et foredrag fyldt med inspiration, humor og stof til eftertanke!

Om Mikael Kamber:

Mikael Kamber er journalist, forfatter og TV-vært. Han holder foredrag og kurser om trivsel, arbejdsglæde og ledelse, han har skrevet fem bøger om samme emner og taget uddannelsen Certificate in Positive Psychology (CIPP) i USA. Mikael Kamber har desuden en fortid som leder, bl.a. som mediedirektør i DR.

Arrangører: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.