Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding til vores aktiviteter, og senest d. 6/12 kan du se alle hold.

Camilla Lærkesen, coach, debattør og retoriker. Foredragsholde hos FOF Aarhus.

Undskyld, jeg er introvert

Undskyld, jeg er introvert

Kender du følelsen af, at du står mere på sidelinjen og betragter, end du er med på banen, hvor alle de andre lader til at være?
At du er mere observatør end medspiller? Og er der egentlig noget galt med det?

Camilla Lærkesen, coach, debattør og introvert retoriker, sætter ord på, at mange introverte føler sig udfordrede af det ekstroverte samfund, vi lever i, der hylder netværk og udstråling.
Måske kender du bekymringen fra dit eget liv, når du skal ud i erhvervslivet eller på jagt efter kærligheden?
Lærkesen giver bud på, hvordan du står ved dig selv og din personlighed – og samtidig lærer at komme mere på banen.

Om Camilla Lærkesen
Lærkesen er selv introvert og har debatteret og fordybet sig i emnet siden 2014. Hun har en kandidat i retorik og journalistik, og som introvert retoriker, coach og foredragsholder har hun været nødt til at træne og udvikle sine egne netværksevner og -strategier for at komme til orde. Og dét er hun kommet. Hun er mediernes foretrukne talerør, når introverte fremhæves, og alene i første halvår af 2020 har hun i gennemsnit været i medierne to gange om måneden med sit budskab. Når Camilla Lærkesen underviser foregår det gennem øvelser og strategier fra coachingens verden i samspil med konkrete retoriske praksisser og med stor rummelighed og forståelse for den udfordring, det faktisk kan være at være introvert i en ekstrovert verden. En tilgang, der ofte savnes blandt introverte medarbejdere under de sædvanlige teambuilding- og temadage. Hun formår at skabe nysgerrighed og forståelse på tværs af typer, og der debatteres gerne blandt medarbejderne længe efter endt foredrag.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.