Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole - se retningslinjerne for Covid-19

Retningslinjer ifm. Covid-19
Billede af Chris MacDonald

Chris MacDonald

Chris MacDonald: Ikke til forhandling

Kom med til et inspirerende, morsomt og videnskabeligt funderet foredrag med ekspert i fysisk og mental sund-hed, Chris MacDonald

Vi lever i den bedste af alle tider. Aldrig har vores muligheder for at trives været mere gunstige. Hvordan kan det så være, at vi bliver mere og mere stressede og angste og ofte handler på måder, som vi godt ved modarbejder vores fysiske og mentale sundhed?

Danmarks mest populære sundhedsformidler, humanfysiolog Chris MacDonald, har brugt de sidste 20 år på at grave i menneskets urgamle genetik og moderne videnskab for at finde svaret på, hvad der skal til, for at vi mennesker trives. Svaret gemmer sig i vores urgamle genetik, der er blevet overhalet af en hyper-moderne virkelighed. Vi har glemt, at en række naturlige forudsætninger ikke er til forhandling, hvis vi vil have det godt. Men nøglen til løsningen findes ligeledes også i vores urgamle grundfjeld.

Chris McDonald går denne aften i dybden med videnskaben bag motivation, god energi og vigtigst de faktorer, der ikke er til forhandling, når vi vil øge muligheden for et mere velafbalanceret liv.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.