Skip to content

Hjemmesiden åbner snart! Du kan se alle de nye hold den 8/12 - så hold godt øje og glæd dig til at finde dit drømmehold.

Billede af coach og virksomhedskonsulent Heidi Schønberg, foredragsholder hos FOF Aarhus

Din tarm - Din sundhed

Mød kinesiolog og cand.phil. Heidi Schønberg

"Tarme med charme" er en underholdende bestseller om tarmens heltemodige virke, begået af den tyske mediciner Giulia Enders. Hvis vi skal føle os godt tilpas og have et velfungerende immunsystem, skal vi passe og pleje vores mave- og tarmsystem. Luft i maven, forstoppelse, oppustethed, allergi, sure opstød eller problemer med immunsystemet er ofte tegn på en svækket tarm.

Med afsæt i bogen vil vi kigge på emner som: Hvad sker der i dit tarmsystem, når det udsættes for forskellig kost, medicin (som ex. penicillin) og bakterier? Hvad er symptomerne på candida-svamp? Hvordan kan en angrebet tarm ændre din adfærd og svække dig? Hvordan kan du selv gøre tarmen sund og slippe for sygdom, allergi og træthed?


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 03.02.2021 19:00-21:00 Solsalen Heidi Schønberg

Heidi Schønberg

Heidi Maria Schønberg er Cand. Phil i dansk fra Københavns universitet og uddannet Kinesiolog (bevægelseslære), Stresskonsulent og NLP træner.

Schønberg arbejder specielt med stresshåndtering, personlig udvikling, samarbejdsprocessor, fobibehandling samt trivsel og sundhed på arbejdspladsen.
Hun har en solid erfaring som coach for ledere og medarbejdere i erhvervslivet, konsulenter, specialister, sekretærer og andre mennesker i vidt forskellige brancher og livssituationer.