Skip to content
Anders Bach, forfatter til bogen "SÅDAN!" om livstilændring gennem kosten. Foredragsholder ved FOF Aarhus.

En kost med sund fornuft i

En kost med sund fornuft i

Kom med til en inspirerende aften med Anders Bach, forfatter til bestselleren ”SÅDAN!”.

Bogen ”SÅDAN!” er en personlig fortælling om, at vælge det sunde liv til og få styr på vægt, diabetes 2 og kolesterol. Det handler om at bruge den sunde fornuft, spise dig mæt og tabe dig samtidig.

Anders Bach går i øjenhøjde med publikum og fortæller i hverdagssprog, om hvad der fik ham til at omlægge sin kost, og hvilke udfordringer han mødte både før og undervejs, samt om dem han oplever i dag. Han kommer med budskaber fra førende læger, nemme kostråd og viden om diabetes, kolesterol og fedtforbrænding.

I foredraget fokuserer Anders Bach på kostomlægning og vil give bud på naturlige og nærende fødevarer. Det drejer sig om fødevarer, hvor der er skruet ned for kulhydraterne og hvor man i stedet får tilstrækkeligt med protein og sunde næringsrige fedtstoffer. En livsstil hvor man potentielt kan udelukke behovet for diabetes-medicin på livstid.

Mangler du inspiration til at skabe sig selv en sundere livsstil og få succes med det, så skal du deltage i foredraget ”En kost med sund fornuft i”.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.

FOF Inspiration

Lækker aftensmad!

Prøv denne lette, lækre og smagfulde opskrift på cremet blomkålssuppe.