Skip to content

Glæd dig til d. 7. december, hvor du kan gå på opdagelse i alle forårets aktiviteter!

Billede af sundhedsguru Chris MacDonald, foredragsholder ved FOF Aarhus

Chris MacDonald: Ikke til forhandling

Chris MacDonald: Ikke til forhandling

Kom med til et inspirerende, morsomt og videnskabeligt funderet foredrag med ekspert i fysisk og mental sundhed, Chris MacDonald

Vi lever i den bedste af alle tider. Aldrig har vores muligheder for at trives været mere gunstige. Hvordan kan det så være, at vi bliver mere og mere stressede og angste og ofte handler på måder, som vi godt ved modarbejder vores fysiske og mentale sundhed?

Danmarks mest populære sundhedsformidler, humanfysiolog Chris MacDonald, har brugt de sidste 20 år på at grave i menneskets urgamle genetik og moderne videnskab for at finde svaret på, hvad der skal til, for at vi mennesker trives. Svaret gemmer sig i vores urgamle genetik, der er blevet overhalet af en hyper-moderne virkelighed. Vi har glemt, at en række naturlige forudsætninger ikke er til forhandling, hvis vi vil have det godt. Men nøglen til løsningen findes ligeledes også i vores urgamle grundfjeld.

Chris MacDonald går denne aften i dybden med videnskaben bag motivation, god energi og vigtigst de faktorer, der ikke er til forhandling, når vi vil øge muligheden for et mere velafbalanceret liv.

kreative kurser

Mental sund gennem kreativitet

Vælg dit yndlingskursus blandt vores kreative hold - det er med til at øge din mentale sundhed!