Skip to content

Hjemmesiden åbner snart! Du kan se alle de nye hold den 8/12 - så hold godt øje og glæd dig til at finde dit drømmehold.

Billede fra Kreativ workshop: Har du leget med din hjerne i dag? hos FOF Aarhus.

Kreativ workshop: Har du leget med din hjerne i dag?

Kreativ workshop: Har du leget med din hjerne i dag?

Vær med når vi i løbet af 4 timer stiller skarpt på kreativitet og hjerner.
Hvad er kreativitet? Hvordan opstår idéer? Og kan alle arbejde kreativt? Tag 4 timer ud af kalenderen og få et kreativt boost. Workshoppen er for alle og kræver ingen forudsætninger.

Vil du have en god idé? - så stop med at tænke! Vidste du, at alle nye idéer starter i den ubevidste hjerneaktivitet, og at du kan kun fange disse idéer, hvis du ikke har travlt med bevidste tanker? På denne workshop ser vi på, hvad kreativitet gør ved vores hjerner, og du får helt konkrete øvelser og trin til, hvordan du kan stimulere din kreativitet. Det er sjovt, energifyldt og informativt.

På workshoppen veksler vi mellem oplæg og sjove opgaver, hvor du selv skal være kreativ. Kreativitet handler ikke om talent, men om at beslutte sig for at være kreativ og at turde prøve noget nyt. Du kan starte her, og alle kan være med. På denne workshop bliver du hjulpet i gang med at tænke på nye måder og får et kreativt boost. Trine Dueholm og Trine Lerche Frøslev punkterer alle undskyldningerne for ikke at komme i gang, og du bliver klogere på fordelene ved at være kreativ og gå nye veje. Evnen til at tænke kreativt bliver mere og mere nødvendigt i vores uforudsigelige verden. Der er brug for nye idéer, nye løsninger og nye perspektiver. En dejlig bivirkning er, at videnskabelige undersøgelser viser, at alle former for kreativitet virker stressnedsættende. Så du kan både hjælpe dig selv og din omverden.

Der er rundstykker og kaffe/te kl. 9.45 og workshoppen begynder præcis kl. 10.00.
Prisen er inkl. materialer, kaffe/te og rundstykker. Tag eventuelt en lille madpakke/snacks med, da workshoppen er til kl. 14.00.