Skip to content

Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt søndag den 7. februar, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser
Billede fra Kreativ workshop: Har du leget med din hjerne i dag? hos FOF Aarhus.

Kreativ workshop: Har du leget med din hjerne i dag?

Vær med når vi i løbet af 4 timer stiller skarpt på kreativitet og hjerner.
Hvad er kreativitet? Hvordan opstår idéer? Og kan alle arbejde kreativt? Tag 4 timer ud af kalenderen og få et kreativt boost. Workshoppen er for alle og kræver ingen forudsætninger.

Vil du have en god idé? - så stop med at tænke! Vidste du, at alle nye idéer starter i den ubevidste hjerneaktivitet, og at du kan kun fange disse idéer, hvis du ikke har travlt med bevidste tanker? På denne workshop ser vi på, hvad kreativitet gør ved vores hjerner, og du får helt konkrete øvelser og trin til, hvordan du kan stimulere din kreativitet. Det er sjovt, energifyldt og informativt.

På workshoppen veksler vi mellem oplæg og sjove opgaver, hvor du selv skal være kreativ. Kreativitet handler ikke om talent, men om at beslutte sig for at være kreativ og at turde prøve noget nyt. Du kan starte her, og alle kan være med. På denne workshop bliver du hjulpet i gang med at tænke på nye måder og får et kreativt boost. Trine Dueholm og Trine Lerche Frøslev punkterer alle undskyldningerne for ikke at komme i gang, og du bliver klogere på fordelene ved at være kreativ og gå nye veje. Evnen til at tænke kreativt bliver mere og mere nødvendigt i vores uforudsigelige verden. Der er brug for nye idéer, nye løsninger og nye perspektiver. En dejlig bivirkning er, at videnskabelige undersøgelser viser, at alle former for kreativitet virker stressnedsættende. Så du kan både hjælpe dig selv og din omverden.

Der er rundstykker og kaffe/te kl. 9.45 og workshoppen begynder præcis kl. 10.00.
Prisen er inkl. materialer, kaffe/te og rundstykker. Tag eventuelt en lille madpakke/snacks med, da workshoppen er til kl. 14.00.


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 20.03.2021 09:45-14:00 Søren Frichs Vej 36 D Trine Dueholm

Trine Dueholm / Trine Lerche Frøslev

I bliver guidet igennem af Trine og Trine, som sammen har firmaet TrinTrin.

Trine Dueholm er tegner med mange års erfaring i markedsføring, kreative processer og grafisk facilitering, cand.mag. i Æstetik og Kultur og med en akademiuddannelse i ledelse.

Trine Lerche Frøslev er praktiker og eventyrer med solid teoretisk ballast og taktstokken ved hånden. Mange års erfaring som leder, konsulent og dirigent og uddannet Master of Public Administration (MPA) og Master of Arts i direktion.

Vi har mennesket i fokus, og vores mission er den samme som vores mål for os selv: At stræbe mod det glade, sunde og kreative menneske. Det arbejder vi med både 1:1, hos private og hos virksomheder.

Læs mere på www.trintrin.dk

Vi kan både synge og slynge om os med kreativitetsbegreber – og nogle gange gør vi det samtidigt – og vi har skuffen fuld af kreative øvelser. Denne dag kan du være med og få et kreativt boost.