Skip to content
Billede af Simon Krohn, uddannet yogalærer, cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi og kropsterapeut.

Liv og luft

Mød bogaktuelle Simon Krohn, når han tager os ind i vejrtrækningens verden

Du trækker vejret cirka 17.000 gange om dagen, og hver eneste vejrtrækning påvirker dit sind. Hvis du trækker vejret uharmonisk, skaber det uro indeni, og denne uro gør vejrtrækningen anspændt. Du kan med andre ord blive fanget i en ond cirkel, hvor vejrtrækningen holder dig fanget i en ubehagelig tilstand.

I 2.500 år har de indiske yogier været bevidste om denne sammenhæng, og de indså hurtigt, at det er umuligt at opnå indre ro og frihed, så længe vejrtrækningen var anspændt. Derfor udviklede de en række teknikker, der har til formål at skabe fred inden i og hjælpe vejrtrækningen til at flyde frit.

Simon Krohn har skrevet bogen Liv og luft om vejrtrækningen og i dette underholdende foredrag forklarer han, hvorfor vejrtrækningen er essentiel, hvis du ønsker at skabe fred og harmoni i sindet og få mere energi i kroppen. I løbet af foredraget deler han sine bedste teknikker med deltagerne.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 08.12.2022 19:00-21:00 Dokk1 Simon Krohn

Simon Krohn

Simon Krohn (f. 1975) er uddannet yogalærer og bor på Nørrebro i København.

Som den første i landet blev han certificeret på det højeste niveau inden for Yoga Alliance. Han er cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi og studerede blandt andet et år på Banaras Hindu University i Indien.

Simon er efteruddannet i kropsterapi og har deltaget i flere sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter både som testperson og som konsulent. Han har undervist i yoga, meditation og vejrtrækning i mere end 20 år og er en af landets mest efterspurgte yogalærere.

Simon Krohn er forfatter til den anmelderroste bog ”Nærmere noget” og sidste år udgav han bogen ”Liv og luft” på Politikens forlag.

Læs mere om Simon på: www.mindyourself.dk