Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af ernæringsvejleder og forfatter Martin Kreutzer

Velsmurt hjerne

Spis dig fra stress, og få mere energi og glæde!

Det er ikke naturbestemt at være træt, når du vågner, humørsyg sidst på eftermiddagen, slatten under og efter træning, sliksyg i aftentimerne eller udbrændt længe før sengetid. Men hvis dine kostvaner og din øvrige livsstil bringer kropskemien i ubalance, så er det akkurat, hvad der sker.

Kom til foredrag med Martin Kreutzer, som med afsæt i sin brandaktuelle bog om samspillet mellem kosten, tarmen og hjernekemien på underholdende vis formidler konkrete redskaber til at holde hjernen i topform.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 14.09.2020 19:00-21:00 Dokk1 Martin Kreutzer

Martin Kreutzer

Martin Kreutzer hører til landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder præstationsfremmende ernæring og livsstil.

Både i rollen som foredragsholder, forfatter til bl.a. bestsellerne Den store antiinflammatoriske kostguide og Velsmurt – spis dig fra gigt og overbelastningsskader og som personlig ernæringsvejleder kobler han som gammel 'rotte' i gamet sin store viden fra den naturvidenskabelige forskningsverden, hvor han i ti år har arbejdet som ernæringskonsulent ved Institut for Human Ernæring, KU, med sine erfaringer fra den succesfulde vejledning af tusindvis af klienter.