Skip to content

Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt søndag den 7. februar, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser
Billede af Pia Callesen, metakognitiv psykolog, klinikchef og forfatter med en doktorgrad fra Manchester University, foredragsholder ved FOF Aarhus

Lev mere - tænk mindre

I dette tankevækkende og aktuelle foredrag giver psykolog Pia Callesen en introduktion til metakognitiv terapi – metoden, der vinder frem på verdensplan og som giver øget ro, overskud og selvværd.

Ifølge den nyeste forskning bør sindet betragtes som en si, hvor alt passerer med mindre, vi selv aktivt vælger at holde fast i det. Bruger vi mange timer dagligt på at spekulere og bekymre os om, hvordan vi skal løse et problem eller på at tale med os selv om, hvordan vi har det, tapper vi os selv for energi og livsglæde, ligesom vi øger vores risiko for at udvikle eller vedligeholde en depression.

Det handler ikke om at tvinge sig selv til urealistiske mål og om kun at tænke positivt. I stedet skal vi fokusere på at tage styringen og begrænse vores grublerier, så vi kan vinde kontrollen over vores tænkning og få livsglæden tilbage.

Du får konkret viden og redskaber til, hvordan du selv kan styre bekymringer, tankemylder, stress, nedtrykthed og nervøsitet.
Pia Callesen er en dansk metakognitiv psykolog, klinikchef og forfatter med en doktorgrad fra Manchester University.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 08.04.2021 19:30-21:30 Dokk1 Pia Callesen

Pia Callesen