Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af akvarelfarver

Workshop: Fra Skuffeliv til Skaberliv

Drømmer du også om at være mere kreativ i en fortravlet hverdag? Få et kreativt boost!

Denne weekend hjælper vi dig i gang med et kreativt hverdagsliv. Du får ideer til at finde din kreativitet frem og enkle tips, som du kan bruge derhjemme. Gennem små øvelser lærer du at komme fra hovedet ned i kroppen, og du vil opleve, hvordan kreativiteten kan bruges til at skabe mindfulness, forebygge stress, få dig til at være stede i nuet, give glæde og skabertrang og være hjernegymnastik.

Over to dage vil du gennem oplæg og kreative øvelser mærke, hvad kreativiteten gør ved og for dig – og hvad du især synes er givende. Du bliver guidet gennem øvelserne, så både praksis og teori er lige til at gå til.

Hvis du ikke er vant til at være kreativ, så advarer vi: Det kan være stærkt vanedannende, sanseligt, legende, frustrerende og sjovt!

Prisen er inklusiv workshop begge dage samt rundstykke, kaffe/te og materialer.

Programmet for weekenden

 • Lørdag: Foredrag og workshop ved Trine Dueholm

  v/Trine Dueholm, cand.mag. i Æstetik og Kultur samt autodidakt tegner

  Når du aldrig at være kreativ pga. arbejde, tøjvask, indkøb (og netflix) - selvom du drømmer om det?

  Måske har du over årene købt forskellige materialer til kreative projekter, som ligger urørte hen? Eller du har forskellige projekter liggende i skuffen til tegning, fotografi, musik, strikning, digte eller maleri, men du når aldrig til det, - og du har heller ikke plads til det, hverken fysisk eller mentalt?

  Så kan du denne dag få et kreativt boost og blive hjulpet i gang. Trine Dueholm punkterer alle undskyldningerne for ikke at komme i gang, og du bliver klogere på fordelene ved at være kreativ og boblende sanselig.

  Videnskabelige undersøgelser viser fx, at alle former for kreativitet virker stressnedsættende - og det blot efter 45 minutters kreativitet. Der er heller ingen tvivl om, at evnen til at tænke kreativt er brugbar i mange sammenhænge - hvad enten det handler om at få personlig livskvalitet eller finde på løsninger på verdens problemer.

  Trine Dueholm brænder for at få det kreative op af skuffen, og denne dag får du øvelser til at gøre dit kreative skuffeliv til et skaberliv.

 • Søndag: Oplæg og kreativ workshop ved Grethe Harbo

  v/Grethe Harbo, læge og ejer af firmaet Lægens stol

  Søndag i vores temaweekend går vi et spadestik dybere og ser på kreativitet som et middel og mål til at være nærværende og mindful.

  Grethe Harbo fortæller om, hvordan vi gennem kunstneriske oplevelser og egen kreativitet kan få værdifuld indsigt, som kan påvirke vores liv og udvikling. Ved at være åben for, hvad der viser sig, kan vi nemlig finde nye løsninger, nye være- og handlemåder - uden at reagere refleks-agtigt og automatisk.

  Grethe Harbo har selv mærket, hvad kreativitet kan gøre for at modvirke stress og skabe meningsfuldhed og glæde, og hun bruger til dagligt æstetisk arbejde og kreativitet i sit firma Lægens stol.

  Vær med når vi skal sanse, danse, lege, skrive, male meget mere. Og når vi skal fordybe os, være stille og turde lytte til os selv.

  Gennem oplæg og kreative øvelser får du eksempler på, hvordan det virker, og du får idéer og metoder til, hvordan du kan arbejde hen imod balance og undgå stress og udbrændthed i din hverdag.

  Når weekenden er slut, har du fået forskellige vinkler på kreativitet og på, hvordan du kan dyrke den, så du får et mere legende liv, hvor du er fuldt til stede.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 26.09.2020 10:00-13:00 Søren Frichs Vej 36 G Trine Dueholm /Grethe Harboe
2 Søndag 27.09.2020 10:00-13:00 Søren Frichs Vej 36 G Trine Dueholm /Grethe Harboe
Billede af Trine Dueholm, cand.mag. i Æstetik og Kultur og tegner, og Grethe Harbo, læge og ejer af firmaet Lægens stol.
Foredragsholder

Trine Dueholm /Grethe Harboe

Trine Dueholm
Jeg er cand.mag. i Æstetik og Kultur, autodidakt tegner og iværksætter med mit eget firma, hvor jeg tegner, illustrerer, laver kreative workshops, foredrag, markedsføring og kommunikation.
Se mere på www.trinedueholm.dk

Grethe Harbo
Jeg har arbejdet som overlæge i mange år og senest været praktiserende speciallæge i 16 år. Jeg ejer firmaet Lægens stol, der coacher pressede og stressede mennesker i social- og sundhedssektoren. I coachingforløbene anvender vi resilienstræning, mindfulness og kreativitet.
Jeg har selv haft stor gavn af metoderne i mit liv, hvor jeg genfandt genfandt arbejdsglæde og nærvær i en presset hverdag.
Jeg er uddannet fra Institute of Expressive Art, Spirituality and Communication i København.
Se mere på www.laegensstol.dk