Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding til vores aktiviteter, og senest d. 6/12 kan du tilmelde dig alt.

EU, valg, deling, populisme.

Samfund og horisont - Kulturhøjskolen

Tidens spørgsmål

V/historiker, ph.d. Christian Egander Skov

Den politiske debat er fyldt med spørgsmål, det kan være svært at besvare – og emner, som det kan være vanskeligt at få styr på. Vi lever i en foranderlig tid at forstå. Nogle gange er det som om, vi skal have en ordbog for overhovedet at kunne følge med.

Hvad vil det sige at være woke? Hvorfor er de unge sådan? Hvordan er det nu med klimaet? Og hvad med polykrisen? Ja, har man overhovedet hørt om den – og hvad i alverden betyder det? Eller hvad med de store internationale og regionale organisationer som FN, WTO og EU? Hvordan hænger de sammen og hvad betyder det for os?

I denne sæson dykker vi ned i en række forskellige politiske, kulturelle og samfundsmæssige spørgsmål, som præger vores tid.
Vi hører om baggrunden, udsigterne og hvad det hele betyder for os. Vi skal både ud i verden og hjem til Danmark. Det bliver både bredt og dybt og som altid med god mulighed for fælles drøftelse og debat.

Torsdage kl. 10.00-14.00. Hold nr.: 6092

Undervisningen foregår i lokale 2.5 på Fjordsgades Skole.

Underviser på Kulturhøjskolen ved FOF Aarhus, Christian Egander Skov

Om Christian Egander skov
Christian Egander skov er ph.d., cand.mag. i historie og religionsvidenskab, forfatter og projektmedarbejder ved FOF Aarhus.

Samfund og horisont er en del af Kulturhøjskolen