Skip to content
Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum

Arkitektur- og kunsttur til Herning og Videbæk

Arkitektur- og kunsttur til Herning og Videbæk

Oplev kunst og museumsarkitekttur med kunsthistoriker Marianne Dall på museer ved Herning og Videbæk

Turleder: Kunsthistoriker Marianne Dall.

Der venter os opløftende museumsoplevelser, når vi besøger sanselige museer med nogle af vores store kunstnere på Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum og Vestjyllands Kunstpavillon – Arne Haugen Sørensen Museum.

Vi lægger ud med et besøg på Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum. Her har C.F. Møllers Tegnestue og landskabsarkitekt C. Th. Sørensen skabt smukke rammer, som spiller sammen med museets farverige kunstsamling. Glæd dig til at opleve kunstner-ægteparret Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts fantasifulde malerier og keramiske fliser på museumsbygningen.

Efter museumsbesøget i Herning kører vi en lille tur til Vestjyllands Kunstpavillon og Arne Haugen Sørensen Museum, som er tegnet af arkitekt-ikonet Henning Larsen. Den inspirerende museumsarkitekturen lægger en fin stemning an og byder indenfor til seværdige udstillinger med billedkunst. Her venter først en dejlig frokost med udsigt til kunstpavillonens sø og, dernæst en omvisning i de aktuelle udstillinger og Arne Haugen Sørensens billedunivers.

Dagsprogram til download er på vej.