Skip to content
Planten und Blomen park i Hamborg, tur med FOF Aarhus

Havetur til Hamborg, Bremen og Hannover - dobbeltværelse

Havetur til Hamborg, Bremen og Hannover - dobbeltværelse

Kom med på havetur med besøg ved nogle af Tysklands flotteste haver og parker!

Tilmeldingsfrist: d. 13. april.

Årstiden er helt perfekt til denne tur, der vil vise os overvældende smukke haver, parker og blomster, der står i fuldt flor! Vi snuser bl.a. til japansk stil, barokanlæg, eksotiske planter og store staudebede i de pulserende storbyer Hamborg, Bremen og Hannover - så glæd dig til en fantastisk tur.

Torsdag d. 19. maj
Vi sætter kursen direkte mod den smukke og harmoniske bypark i centrum af Hamborg, Planten un Blomen, der i mange år har været byens stolthed. Her kan vi spise vores medbragte mad eller købe lidt frokost i havens café. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til vores hotel i Bremen, hvor vi får aftensmad.

Fredag d. 20. maj
Efter morgenmaden oplever vi Bremens imponerende 46 hektar store rhododendron-park, som efterhånden er blevet internationalt anerkendt for sit meget store antal forskellige arter af rhododendron, azalea, kalmia, camelia og mange flere. Parken blev skabt i 1903 af en lokal med stor interesse for eksotiske planter, og senere blev parken tilført planter i stort antal især fra lande i det østlige Asien som Japan, Korea og Kina. Efter god tid i den vidtstrakte park, hvor vi også holder frokostpause, kører vi til vores hotel i Hannover.

Lørdag d. 21. maj
Denne dag er Herrenhausen Slotspark på programmet. Dette imponerende anlæg er skabt efter de bedste ideer fra den franske baroktradition med lige linjer, stram symmetri, talrige geometriske former, mange flotte marmorstatuer og et enkelt plantevalg. Vi oplever også den tidligere køkkenhave omdannet til blomsterhave.
Fra Hannover kører vi med pauser mod Aarhus.

Download program for turen

Praktisk information

Mødested er busholdepladsen ved Musikhuset, Aarhus.

Hotel-adresser:
H+Hotel Bremen, Wachtstrasse 27-29, Bremen.
Central Hotel Kaiserhof, Ernst-August-Platz 4, Hannover.

Vi ankommer til Aarhus ca. kl. 20.00 d. 21/5.

Prisen er pr. person. Prisen er inklusiv: Guide, kørsel i moderne turistbus, 2 overnatninger i delt dobbeltværelse, aftensmad på dag 1, morgenmad og aftensmad på dag 2, morgenmad på dag 3 samt bidrag til rejsegarantifonden. Kaffe, frokost og drikkelse til aftensmaden er ikke inkluderet i prisen.

Bemærk: Skriv venligst, hvem du ønsker at bo på værelse med, i kommentarfeltet ved tilmelding til et dobbeltværelse.

Du kan også tilmelde dig turen med et enkeltværelse.