Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 8/6 kan du se hele vores efterårsprogram.

Billedfrise fra Kulturetagerne i Hobro og Rebild bakker. På tur med FOF Aarhus.

Kultur- og kunsttur til Rebild Bakker og Kunstetagerne Hobro

Tag med til Himmerland og oplev kunst, arkitektur og smuk natur!

På denne dejlige sommertur besøger vi Rebild National Parks turistinformation, som formidler lokal kulturhistorie. Vi nyder en smuk gåtur igennem de lyngklædte Rebild Bakker og langs rislende kilder i Rold Skov. Der venter os en tiltrængt frokost og kaffe i et hyggeligt kulturhistorisk bondehus i Rebild Bakker! Herefter kører vi igennem Rold Skov til udstillingsstedet Kunstetagerne i Hobro, som holder til i en nænsomt nyrenoveret bryggergård fra 1800-tallet. Her ser vi Kunstetagernes aktuelle udstilling samt Hobro Kunstforenings fine skulpturer og skitser af anerkendte billedhuggere.
Desuden rummer den fine gård Rud Thygesen Arkivet med design af den kendte møbelarkitekt Rud Thygesen og unge design talenter.

Vi kan glæde os til en indholdsrig dag med et bredt kulturprogram, som giver indsigt i kunsten og livet i det naturskønne Himmerland.

Prisen er inkl. bus t/r, guidet omvisning, frokost på Tophuset ´Rebildplatte´ inkl. 1 drikkevare samt kaffe efter frokosten.


Bemærk venligst: deltagelse forudsætter, at du er godt gående.
Hvis du har særlige allergener vi skal være opmærksomme på ift. frokosten, skal du venligst give besked om dette ved tilmeldingen.

Download et program for dagen

Program for turen:
Kl. 09.15: Afgang fra busholdepladsen ved Musikhuset Aarhus, Valdemarsgade 1
Kl. 10.30: Ankomst til Rebild National Parks turistinformation, RebildPorten
Kl. 11.00: Gåtur i Rebild Bakker og Rold Skov
Kl. 12.00: Frokost og kaffe i Tophuset, Rebild Bakker
Kl. 13.00: Vi kører til Kunstetagerne Hobro - Museum for moderne kunst
Kl. 13.30: Ankomst til Kunstetagerne Hobro - Museum for moderne kunst
Kl. 15.15: Afgang mod Aarhus og cirka hjemkomst ved Musikhuset kl. 16.30.