Skip to content
Deutsches_Haus_Flensburg-salen

Musiktur til Flensborg & Aabenraa

Musiktur til Flensborg & Aabenraa

Turleder: mag.art. Leif V.S. Balthzersen, tidligere chef for Aarhus Symfoniorkester.

Tag med FOF til en storslået koncert i Flensburg! Programmet til den årlige fælleskoncert med Sønderjyllands Symfoniorkester og Schleswig-Holsteinisches Sinfonieorchester er særdeles spændende: Først William Waltons mægtige kor- og orkesterværk Belshazzar’s Feast og dernæst Richard Strauss’ kæmpestore, senromantiske tonedigt Ein Heldenleben. Her er virkelig noget at opleve – både for øjne og ører!

Første stop på musikturen er i Aabenraa, hvor Danmarks verdenskendte orgelbyggerfirma Marcussen & Søn har hjemsted. Vi får en rundvisning i denne helt særlige virksomhed.

Før koncerten, der foregår i den fine koncertsal Deutsches Haus i Flensburg, spiser vi en let anretning på Bov Kro, som er en af Danmarks ældste kroer.

Foredrag forud for turen med Leif V.S. Balthzersen:
Optaktsforedrag om musikken tirsdag den 17. maj 2022 kl. 19.00-21.00 i Solsalen, Ingerslevs Boulevard. Foredraget er inkluderet i turens pris.
Download et kort over Solsalens placering

Prisen er inkl.: Koncertbillet, rundvisning i orgelbyggerfirmaet, optaktsforedrag, bustransport og aftensmad (let buffet + 1 øl/vand/vin + 1 kop kaffe).
Husk at meddele, hvem du eventuelt ønsker at sidde sammen med ved koncerten.

Download flyer om turen